Pijpen en neuken als een hoer

nationalehoerentest007“Mam, ik wil later hoer worden!”
“Wat zeg je nou? Hoer?”
Margery knikte en begon gelukzalig te glimlachen.
“Eet je boterham nou maar op. Je moet zo naar school.”
Het leek Margery van jongs af aan al rete geil om de hele dag geile mannen te kunnen pijpen en neuken en daar nog een hoop geld voor te vangen ook. Van je hobby je beroep maken, dat is toch de droom van iedereen?

Toen Margery 19 jaar oud werd, besloot ze haar grote droom te gaan verwezenlijken. Maar hoe? Dat was de vraag. Op internet surfte ze naar de website Nationale Hoerentest van Don en Ad en vulde daar het aanmeldformulier in. De volgende dag kreeg het tienersletje een mailtje van de mannen. Het leek Don en Ad een goed idee als Margery het hoeren vak zou gaan leren van Marianne Moist, een van de beroemdste hoeren van Nederland. Marianne is niet alleen beroemd, ze is ook ervaren, dus van haar zou Margery een hoop kunnen leren. Want de vraag was: Kun je een beetje goed pijpen? En in welke standjes wil jij je laten neuken?

Een goede hoer is in dit alles natuurlijk heel bedreven. Don en Ad wilden ook van Margery weten met wie zij seks wilde hebben. Had ze al een vriendje? Of kende ze een gast die toevallig graag naar de hoeren ging. In de volgende volledig gratis lange sexfilm zien we Lorenzo, de grootste hoerenloper van Groningen. Lorenzo mag Margery gaan neuken en daarna mag hij Don en Ad verslag gaan uitbrengen en Margery een cijfer geven. Ik kan je nu al verklappen: Margery krijgt een 10!